addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

En morsom helg i Bergen!

From: Maja A.
Sent on: Monday, September 17, 2012 12:24 AM

Hei folkens! 

Har der fått med dere Startup Weekend i Bergen til helgen? Eller Oslo i oktober? Hva med Stavanger eller Trondheim i November?

Startup Weekend er rett og slett et MUST-attend event;) Overtal en venn og ta deg turen til Bergen! Første gang jeg selv var med, lurte jeg veldig på om jeg skulle gidde å bruke en HEL helg på å JOBBE. Sannheten ble at det var den morsomte helgen jeg hadde i 2010, og ble starten på et "crazy" liv i startup-verden!

Startup Weekend inviterer alle som er interessert i å skape til vårt arrangement i Bergen 21.-23. september. Dette er et intensivt 54-timers innovasjonsprogram dedikert til entreprenører og aspirerende entreprenører som har en forretningsidé de ønsker å utvikle. Sjekk ut de andre eventene på startupweekend.no (begynner å bli utsolgt).

Hvorfor delta?
Foruten det pedagogiske formålet som arrangementet har, vil deltakerne møte de skarpeste hodene, mennesker som allerede har gått gjennom den samme prosessen med å etablere og lanserer en bedrift eller idé, eller andre deltakere som har lyst å bli involvert i lignende prosjekter. Det er et flott sted å rekruttere eller bli rekruttert til nye prosjekter.

Suksess i etterkant av SWB
Flere velger å fortsette utvikling av ideer som oppstår under Startup Weekend arrangementer. Etter første event i Bergen tidligere dette året, har blant annet Pido App blitt til virkelighet. Pido en internett-tjeneste som lar kundene bestille varer fra deg raskt og enkelt ved hjelp av sin smarttelefon som for tiden fokuserer på restaurant bransjen. Teamet som står bak Pido App kommer til høstens arrangement for å fortelle mer om hvordan en helg med moro og læring er nå blitt til nesten fulltidsjobb.

Besøk SWB sin hjemmeside og meld deg på arrangementet her:http://swbergen2.eventbrite.com/

Maja

--
Med vennlig hilsen / Best regards 

Maja Hvammen Adriaensen
Co-founder at Startup Norway /
Country Manager Startup Weekend Norway

"It´s about YOU becoming an entrepreneur"
 

Feel free to Connect on LinkedIn See Startup Weekend in Entrepreneur Magazine & Forbes
--
Med vennlig hilsen / Best regards 

Maja Hvammen Adriaensen
Co-founder at Startup Norway /
Country Manager Startup Weekend Norway

"It´s about YOU becoming an entrepreneur"
 
[masked]

Feel free to Connect on LinkedIn See Startup Weekend in Entrepreneur Magazine & Forbes

Our Sponsors

  • #StartupBergen

    Startup Bergen is showcasing the Startup Community of Bergen.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy