addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

SET #4 - Täta leveranser tack vare utforskande tester

 • May 20, 2014 · 5:00 PM
 • AddQ Consulting

Kvällens presentatör är Amanda Johansson, testare på Kambi Sports Solutions. Hon delar med sig av sina erfarenheter kring hur Kambi arbetar med 11 utvecklingsteam i 3 olika länder och levererar en produkt med 13 dagars development cycle time (dct). Hon berättar hur de arbetade för att nå och sedan upprätthålla 13 dagars dct och hur deras testprocess har formats under resan.

Från 17:00 är det mingel med lättare tilltugg och själva presentationen med efterföljande dialog startar 17:30.

SET (Stockholm Exploratory Testing) är ett forum för oss som brinner för utforskande tester. Grunden för SET är ett icke vinstgivande och företagsneutralt forum som springer först med stafettpinnen i Stockholm när det gäller utforskande tester.
Forumet drivs enligt modellen ”round-table” vilket väldigt kortfattat innebär korta presentationer med längre efterföljande diskussioner baserade på åhörarnas frågor och synpunkter.
Eftersom antalet platser är starkt begränsat i round-table-upplägget kan det självklart bli fullt snabbt.

Join or login to comment.

 • Khurram B.

  it was great to participate in this meet up. Interesting to listen to others.

  1 · May 20, 2014

 • Liza I.

  Jag kan inte heller komma då jag är i Borås. :( Det skulle kunna vara super kul att höra Amandas story annars. Amanda, om du läser det - LYCKA TILL!

  April 25, 2014

 • Magnus H.

  Ska på Let's Test veckan efter så det ligger lite tätt inpå för min del. Hoppas kunna vara med på SET#5.

  April 25, 2014

 • Annie

  Hade varit kul att se Amandas presentation och träffa er alla, men har en grej som krockar tyvärr. Hoppas innerligt att man kan få ta del av presentationen och eventuella summeringar i efterhand :-)

  April 25, 2014

  • Micke U.

   Synd att du missar!

   Vi får se till att få igång en summering/diskussion på linked in efteråt.

   1 · April 25, 2014

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy