addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Denna grupp är öppen för alla i hälso-/ sjuk-/ frisk- och livsstilssektorn;

Både du som har mottagning/ klinik (läkare, kiropraktorer, naprapater, massageterapeuter, zonterapeuter, kroppsterapeuter, alternativ och konventionella hälsoterapeuter, hudvård, samtalsterapi osv) och dig som levererar lösningar inom sektorn (mjukvara, hårdvara, onlinelösningar, klubbar, butiker, organisationer, förbund).

Vår gemensamma grund är att vi är del av det nya ekosystemet - och att vi förstår att samarbete är det som för oss samman. Här pinkar man inte revir - utan hjälper varandra att växa.

Att driva mottagning/klinik kan vara en ensam uppgift som ibland kan kännas övermäktig. Se detta som en möjlighet att växa tillsammans - utforska nya lösningar - utbyte av ideer, tankar, hinder och inspiration med andra.

Bli inspirerad att bygga din drömklinik - eller inspirera andra till att bygga sin drömklinik.

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

What's new

 

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy