align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Symfony User Group - 26 maart 2013

Dinsdag 26 maart is de 4e! Symfony User Groep NL meetup!

De start is om 19.00 tot een uur of 22.00, volgens het bekende recept. Deze keer met 2 sprekers zodat er meer ruimte is om met elkaar bij te praten!

Nieuw: Lightning Talks! Ben je met iets interessants dat interessant is voor anderen, en waar je graag kort (5-10 minuten) iets over wilt vertellen aan de Meetup. Houd een Lightning Talk! Bijvoorbeeld over een interesante bundle die je hebt gemaakt of uitgeplozen, een vergelijk van webshop-bundles, payment-bundles of open source projecten...om maar iets te noemen. Meld je even bij mij aan als je graag iets wilt vertellen, of het overweegt!

 

Programma

19.00 ontvangst bij De Alchemist

19.30 Iwan van Staveren - AngularJS en Symfony

20.30 Mathias Noback - Twig

21.30 Lightning Talks

- Bart van den Burg - de SamsonITDataGridBundle

- Korstiaan de Ridder - Symfony components in legacy projecten

 

Let op: de locatie is gewijzigd ten opzichte van de vorige keren.  De locatie is eenvoudig te bereiken via Utrecht CS en een bus (7 minuten) of direct met de auto. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Presentaties

Iwan van Staveren geeft een presentatie geven over AngularJS, eenvoudig gebruik binnen Symfony en hoe hij dat heeft gebruikt bij choizzes.nl en de Oracle IntentGuide.

Matthias Noback geeft een presentatie over Twig, de standaard templating engine van Symfony2. De interne werking van Twig komt uitgebreid aan bod, maar ook alle verschillende manieren om Twig uit te breiden met eigen functionaliteit.

met vriendelijke groeten,

 

Lambert Beekhuis

[masked]

 

 

Join or login to comment.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy