addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Symfony User Group - NL Message Board › Freelancer gezocht ivm ondersteuning mbt deployment

Freelancer gezocht ivm ondersteuning mbt deployment

A former member
Post #: 1
Hoi UG,

Ik weet niet of dit soort oproepen hier gepast zijn, maar ik ben begonnen aan ons eerste Symfony2 project en dat moet eind volgende week live (week 38).

Om de stress iets dragelijker te maken zoek ik een doorgewinterde Symfony2 dev die mij een weekje bij kan bijstaan bij deze laatste drempel. Ik zou het graag willen deployen op AmazonAWS ivm load balancing maar wellicht is dat voor v1 een brug te ver. Als iemand interesse heeft cq iemand kent met mogelijke interesse graag contact.

Thx!

Joshua Krosenbrink (josja@mingleup.com)

Lokatie: centrum Amsterdam.
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy