addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

THOM|076 do. 6 feb:Online Marketing 3.0 + videomarketing

Marketing 3.0

Als marketing 1.0 voor push communicatie staat, marketing 2.0 voor pull communicatie en marketing 3.0 om social draait. Welke rol hebben push en pull dan nog? Hoe verdragen en versterken push, pull en social elkaar? Wim van der Mark, docent en trainer bij Dialoogtrainers laat zien hoe je keuzes maakt uit de talloze mogelijkheden en kansen die online marketing in 2014 biedt. Wat zijn de learnings? Wat blijft essentieel? Wat verdwijnt? Wat zet je wanneer in? Wat zijn de kritische succesfactoren?


Videomarketing

Video’s kunnen je marketingboodschap enorm veel kracht bijzetten. Het is snel, zeer persoonlijk, neemt wantrouwen weg en maakt je vindbaar. Maar zoals veel technieken die je kunt toepassen om meer klanten met minder moeite te krijgen, heeft het alleen nut als je weet hoe je het zinvol kunt toepassen. Loek Wermenbol, Eigenaar en CEO van Clipster, deelt met ons aan de hand van een praktijkcase de geheimen van succesvolle video-marketing.

Sprekers


Join or login to comment.

 • Daniel S.

  Er is een blauw dames jasje blijven hangen. In Canteen is deze op te halen.

  February 11, 2014

 • Anja B.

  Ik kom graag het 2e deel rond 17.15...als ik het haal met mijn werk.

  1 · January 17, 2014

  • Mehdi Du P.

   Je kunt eventueel alvast 3 april in je agenda noteren, dan hebben we de onderwerpen: (a) De toekomst van online marketing- en communicatiefuncties, en (b) Event Driven & Trigger-Based Marketing.

   1 · February 7, 2014

  • Anja B.

   Ga ik doen! dank je!

   1 · February 7, 2014

 • Sylvia M.

  Genoten van de hands-on mentaliteit van Wim. Oh zo logisch, maar toch met schaamrood op de kaken: waarom zit dit verhaal niet meer standaard in mijn kop? Fijne opfrisser dus! En daarna de inspiratie door Koen; sky-high mogelijkheden met YouTube. Al met al een goede bijeenkomst.

  2 · February 6, 2014

  • Mehdi Du P.

   Af en toe is het goed als iemand je op een prettige manier wakker schudt ;-)

   February 7, 2014

 • Heico ten C.

  I like to join, be inspired, challenged and amazed!

  2 · January 14, 2014

  • Daniel S.

   Leuk dat je er bij bent. Hopelijk voldoet het aan een van bovenstaande :)

   2 · January 14, 2014

  • Daniel S.

   Ik heb je niet gesproken, maar ben wel benieuwd naar wat je er van vond!

   1 · February 6, 2014

 • Ruud van C.

  Was een interessante bijeenkomst! Ik kom er achter dat ik goed bezig ben, maar maar mag nog scherper worden, als niet Marketeer!

  2 · February 6, 2014

 • Melanie van T.

  Was een leuke en ook erg interessante bijeenkomst! Weer wat nieuwe dingen geleerd die ik in de praktijk ga brengen. Alleen jammer dat de tijd zo kort was, ik had graag nog neer willen leten van Wim van der Mark.

  2 · February 6, 2014

52 went

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy