addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

THOM|076 do. 3 apr: De Toekomst van Online Functies + Event Driven Marketing

Event-driven & Trigger-based marketing

Event-driven & Trigger-based marketing is het logische vervolg op direct- en databasemarketing en CRM. Het zijn marketing disciplines waarbij commerciële en communicatieve activiteiten gebaseerd zijn op veranderingen in de individuele behoefte, of op individueel gedrag van een klant. Ed Sander, database & online marketing specialist bij Persuade en co-auteur van het prijswinnende boek Event-Driven Marketing en de internationale opvolger Follow That Customer!, zal met praktische voorbeelden laten zien hoe je het juiste aanbod op het juiste tijdstip bij de juiste, individuele klant kunt krijgen.

De toekomst van online marketing en communicatie functies

De wereld van de online marketeer en communicatie professional verandert continu. Nergens zul je een industrie vinden waar nieuwe functies en specialiteiten zo snel komen (en gaan). Wat betekenen alle trends voor het werk van de online marketeer en communicatie professional in de toekomst? Bas van de Haterd heeft samen met Marketingfacts Jobs en R2 Research een onderzoek gedaan naar de toekomst van online marketing en communicatie functies. Hij zal inzicht geven in de uitkomsten van dit onderzoek. Welke specialiteiten zijn voor 2014 hot binnen het online marketing vak.

Agenda

Sprekers


Join or login to comment.

 • Melanie van T.

  Was weer een erg leuke en leerzame bijeenkomst!

  3 · April 3, 2014

 • Judith H.

  Bas is een oud collega van me: kijk ernaar uit hem te zien!

  February 20, 2014

  • Mehdi Du P.

   THOM is ook van de reünies ;-)

   3 · February 20, 2014

25 went

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy