addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Oana R.

Location:

Timisoara

Member since:

January 19, 2012

Networks

Cum ai auzit de noi?

Am auzit prima data de Tabara de Testare prin intermediul Timisoara Agile Software Meetup Group care a facut forward la invitatia catre primul meeting TDT din Timisoara. Atunci am inceput sa citesc mai multe despre TDT, am participat la prima intalnire din Timisoara si mi-a placut foarte mult.

Care este principala ta ocupatie in momentul de fata?

In momentul de fata, lucrez ca software tester la o companie din Timisoara, care se ocupa cu dezvoltarea de soft educational.

Cateva detalii despre experianta ta in software pana in acest moment (1-2 paragrafe)

Lucrez in software de aproximativ 2 ani jumate,mai exact ma ocup de partea de testare a unei aplicatii. In ultima perioada, incerc sa imi imbunatesc skillurile de automatizare, la fel si cele de tester intr-o echipa Agile.

Introduction

No introduction yet


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy