Windows 8 og Windows 8 Phone

Med Windows 8 har Microsoft gjort dramatiske endringer, både for sluttbrukeren og utviklerne, og Windows Phone har blitt mye tettere integrert.

This meetup is open for non-members of Tekna and will be held in Norwegian.

Men nye demo'er vil vise hva forskjellene er og hvilke fordeler man får, både som bruker og som utvikler. Vi avklarer også hva som er felles på tvers av Windows 8 og Windows 8 Phone, og hva som er unikt. Vi gir deg også det du trenger for å komme raskt i gang med app-utvikling på Windows-plattformen.

Thomas Svensen er en erfaren utvikler, konsulent og arkitekt. Han kom til Microsoft fra FAST, hvor han bisto kunder med å implementere søkeløsninger. Før det igjen hadde han fokus på Bash, java-utvikling og Oracle-databaser. Men i dag er det Microsoft som har den mest spennende teknologien.

Enkel servering.

 

Join or login to comment.

 • Natalia A.

  alt formye marketing, omtrent ingenting om utvikling

  April 10, 2013

  • Axel W.

   Det hadde ikke gitt meg så mye å se noen skrive en masse kode. Kode har jeg sett før. En overordnet beskrivelse av hva slags APIer som er tilgjengelig og hva slags plattformtjenester som finnes syntes jeg var passe nivå for min del. For de som er nærmere å skulle ta tak i dette er kanskje en slags workshopform mer passende uansett. Livekoding av dynamiske språk ender som oftest med kollektiv debugging i alle tilfeller, jeg vil heller ta Microsofts ord på at APIene gjør det de sier.

   Det er vanligvis autopost-on-enter om det ikke er noen send-knapp.

   April 11, 2013

  • Natalia A.

   Jeg forventet mer om selve platformen, hva er i grunnen, men det var mest hva er "på toppen".

   1 · April 12, 2013

 • Thomas S.

  Hvis noen har lyst til å gi meg en rating for innsatsen, så prøver jeg ut en ny tjeneste for dette nå: http://speakerrate.com/talks/21541-hvordan-lage-windows-8-apps
  Takk for alle tilbakemeldinger!

  April 11, 2013

 • Anders H.

  Opptaket av møtet er tilgjengelig på http://ikt.tekna.no/

  April 10, 2013

 • Kristoffer S.

  Fikk et godt inntrykk av Windows Phone, tror det kan være arti å gjøre utvikling her. -Det virker tight, gjennomtenkt, med mange spennende og nye interaksjonskonsepter. For mange (oss inkludert) blir dette en kost/nytte-vurdering: Skal vi lage en egen Metro-app for å støtte denne plattformen (vi er nå bare på iOS). -Da må vi også lage native Android. Eller.. Skal vi bare kjøre det i browseren og dekke "alle andre plattformer" (enn iOS) i en fei.

  April 10, 2013

  • Anna B.

   Lykke til Kristoffer, Jeg er sikker på at dere får gjort noen gode valg for videreutviklingen:-)

   April 10, 2013

  • Anders H.

   Kult at dere gjennomfører det Kristoffer, synd jeg ikke fikk vært der og hilst på deg.

   April 10, 2013

 • Johannes B.

  Synd at demo-spøkelset slo til

  April 10, 2013

  • Thomas S.

   Hei Johannes! Jeg er også nysgjerrig på hva du tenker på med "demo-spøkelset"­. PowerPoint kræsjet en gang, var det det du tenkte på? Jeg tenkte bare at det skapte litt ekstra spenning i showet ;-)

   April 10, 2013

  • Kristoffer S.

   Er kanskje klassikere som denne her man har i bakhodet;)

   http://www.youtube.co...­

   1 · April 10, 2013

 • Alexei K.

  Dette foredrag blir holdt av folk fra Microsoft. De skal både snakke om teknisk side av Windows 8, forklare hvorfor Windows 8 er sånn som den er, vise pene demoer og drive med overraskende lite marketing. :) Jeg anbefaler foredraget også til dere som var på denne meetup: http://oslo.nnug.no/events/87022752/ , dere skal ikke høre på det samme ting som du har hørt før.

  April 1, 2013

People in this
Meetup are also in:

Create your own Meetup Group

Get started Learn more
Rafaël

We just grab a coffee and speak French. Some people have been coming every week for months... it creates a kind of warmth to the group.

Rafaël, started French Conversation Group

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy