The NextWomen (Amsterdam) Pages

The Next Women is een business magazine dat de vrouwen achter succesvolle businesses laat zien. Het is een belangrijke online bron voor businessverhalen en richt zich op wat vrouwelijke ondernemers (mede) hebben gemaakt en opgezet, en hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen. De internationale, Engelse editie bestaat sinds juli 2008, de Nederlandse editie is februari 2010 live gegaan.

The Next Women is de vrouwelijke variant van The Next Web, TechCrunch en het Financieele Dagblad, en de businessvariant van Red, Vanity Fair en Harper’s Bazaar. Is de Engelse editie voornamelijk online georiënteerd, de Nederlandse versie richt zich op meerdere branches.

The Next Women NL brengt interviews met start-ups, CEO’s, investeerders, Female Heroes en ervaren business experts. De focus ligt op het starten van een business, kapitaal vinden en het runnen van een succesvol bedrijf. Alles vanuit een vrouwelijk perspectief.

The Next Women NL is tevens een businessplatform dat vrouwen bij elkaar brengt voor inspiratie en mogelijke samenwerkingen. The Next Women organiseert netwerkmomenten, workshops en business events voor en door vrouwen. Het eerste evenement vond plaats op 25 september 2009 bij PICNIC in Amsterdam, in de vorm van een succesvol brainstorm camp en een networking breakfast.

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
About The NextWomen (Amsterdam) March 28, 2010 8:36 PM former member

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy