addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

TDC foredrag/tema brains­torming

Trondheim XP & Agile Meetup er en av de 5 brukergruppene som står bak Trondheim Developer Conference (TDC), som skal arrangeres for andre gang til høsten.

Sammen med Grensesnittet arrangerer vi et høyst uformelt brainstorming-møte, for å komme opp med forslag til tema og aktuelle foredragsholdere til TDC 2013.

Dette er en unik mulighet til å få en eller flere av dine helter til Trondheim i år.

Hvem vil vi lære noe av?
Hvilke produkter/løsninger er interessante?
Kanskje har du noe selv du ønsker å fortelle?

Møt opp og bli med og form TDC 2013!

Mange av dere er medlemmer begge steder og får invitasjon til møtet dobbelt opp. Vi velger likevel å legge det ut begge steder for å nå ut til alle som kan tenke seg å bidra til TDC 2013!

Join or login to comment.

6 went

Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Sponsor av medlemsskap hos meetup.com

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy