addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Responsive Design med Kent Beck - Felles faggruppemøte i Trondheim

 • Mar 24, 2010 · 6:00 PM
 • NTNU Gløshaugen, Auditorium EL5

Vi har gleden av å invitere til faggruppemøte med selveste Kent Beck, mannen bak blant annet XP og TDD! Møtet er et fellesarrangement i regi av NNUG, Trondheim XP & Agile Meetup, JavaBin, Abakus og Capgemini.
18:00 - 19:00 Responsive Design
Software design should respond to the changing needs of the system and the growing understanding of the developers. Responsive Design is a discipline of software design that achieves efficiency by working in safe steps. In particular, I will present four strategies for changing the design of a system.
19:00 – 20:00 Craftsmanship på norsk Ved Tore Vestues (BEKK) og Gøran Hansen (CapGemini)
Software craftsmanship har blitt et populært tema. Det har fått sin egen bevegelse, og har blant annet blitt båret fram av personer som Robert "Uncle Bob" Martin. Vi ønsker å se på hva Software Craftsmanship egentlig betyr, og hvordan vi kan tilpasse dette til norske forhold. Tore Vestues (BEKK) og Gøran Hansen (CapGemini) bruker en liten time på å introdusere begrepet Craftsmanship. Påstanden er at Software craftsmanship er et paradigmeskifte i softwarebransjen både for oss som individuelle utviklere, for prosjektstyring og til og med for hvordan man styrer firmaer. Det er viktig at vi får vite hvor mange som kommer, så påmelding må skje innen onsdag 24. mars klokken 15:00!
Møtet er sponset av Capgemini

Join or login to comment.

 • Isak S.

  Very interesting, but the total length should be time boxed to two hours. People were getting hungry/needed to get home, it seemed.

  March 30, 2010

 • Jonas F.

  March 25, 2010

 • Kay Johnny S.

  Dette var en meget bra "overview" for meg som gjerne vil bli en bedere programmerer. Dette er en type møter som jeg på det sterkeste kan anbefale for andre "ikke-programmerere" (trolig også for ekte programmerer, men det vet jeg midre om) som ønsker å utvikle sin sw bedere og mer effektivt.

  March 25, 2010

 • A former member
  A former member

  Kent Beck var svært inspirerende og en fantastisk foredragsholder. Tore og Gøran presenterte gode bidrag til en diskusjon om hva SW utvikling er/kan være. Denne diskusjonen fortsetter nok!

  March 25, 2010

 • Roy B.

  Glimrende møte -- takk til Cap som sponset storfint besøk :) Når det er sagt, så synes jeg Tore og spesielt Gøran sine presentasjoner gav mest til ettertanke.

  March 25, 2010

 • Stig B.

  Kent Beck was great, the next talk was pretty much stating obvious things for 45 minutes and the last one I didn't attend.

  March 25, 2010

 • Vidar V.

  Takk for flott og gratis foredrag. Kudos til dere arrangører.

  March 24, 2010

 • Ole Gunnar B.

  Artig og annerledes møte!

  March 24, 2010

 • Ole Gunnar B.

  Knallbra møte! Artig å se et så stort navn i Trondheim. Tore og Gørans innlegg om Software Craftsmanship var tankevekkende. Vi får nok se mere om dette temaet framover!

  March 24, 2010

 • Jonas F.

  Kjempe møte - og gøy med så mange fra utviklermiljøet i Trondheim samlet!

  March 24, 2010

 • Henrik K.

  Veldig inspirerende! Vil nok ta mer del i kodemiljøet i Trondheim fra nå av.

  March 24, 2010

Our Sponsors

 • Bouvet ASA

  Sponsor av medlemsskap hos meetup.com

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy