Introduksjon til GTD

 • June 15, 2010 · 5:30 PM
 • Bouvet Trondheim

Vi har gleden av å invitere til møte i temaet "Introduksjon til GTD" med Morten P. Røvik. Getting Things Done, vanligvis forkortet til GTD, er et system for å organisere oppgaver og tidsbruk. Vi starter med litt pizzaspising 17:30, mens selve møtet starter 18:00.
Intro til GTD En times innføring i Getting Things Done (GTD)-metodikken GTD er utviklet av David Allen og gitt ut i bokform 2001 og er verden mest kjente metodikk i personlig produktivitet. Metodikken brukes av noen av verdens største selskaper og er omtalt bl.a: CNN Time Magazine Business Week Bloomberg Wall Street Journal Om foredragsholder:
Morten P. Røvik (47)
Erfaring Salg og markedsføring Daglig leder Gründer; startet 3 bedrifter
Områder med ekspertise Webdesign siden 1999 Kursholder siden 1991 Bedriftsrådgiving Managment for hire Møtet vil denne gangen holdes i
Bouvet sine lokaler i Kjøpmannsgate 35. Det vil stå noen i inngangsdøra frem til 17:30 og rett før selve møtet 18:00. Vi kommer også til å henge opp et telefonnummer dersom noen blir forsinket.
Det vil bli servert pizza og brus fra kl. 17:30, sponset av:

NB Møtet holdes kvelden før NDC i Oslo starter, slik at det vil kollidere for de som skal dit.

Join or login to comment.

 • Isak S.

  Utrolig bra - jeg har allerede gjort noen forandringer, og regner med at det er flere gode ideer i boka! Så var det dette med bokbestillinger? Noen flere som kan være interessert?

  Personlig er jeg egentlig mest interessert i den engelske utgaven - men porto fra amazon.co.uk blir nok også en billigere dersom det er flere som bestiller samtidig...

  June 16, 2010

 • A former member
  A former member

  Ser gjerne at det blir mer av dette. :)

  June 15, 2010

 • Åsmund H.

  GTD looks promising and is absolutely something I will try. Very good introduction by Morten Røvik. Could have been good with some reference to more online material.

  June 15, 2010

 • Torstein Solli H.

  Veldig bra tema! Foredragsholder evner å inspirere, og budskapet/metodikken inspirerer meg til å endre arbeidsvaner. Eneste forbedringspotensiale måtte være å sette av tid til spørsmål/svar, refleksjon og debatt i etterkant av foredrag.

  June 15, 2010

13 went

Our Sponsors

 • Bouvet ASA

  Sponsor av medlemsskap hos meetup.com

People in this
Meetup are also in:

Create your own Meetup Group

Get started Learn more
Allison

Meetup has allowed me to meet people I wouldn't have met naturally - they're totally different than me.

Allison, started Women's Adventure Travel

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy