addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

UDesigncafé #2/2014; De rol van ontwerpers in e-health

De rol van de ontwerpers in e-health

Op 10 april vindt het tweede UDesignCafé plaats met als thema ‘De rol van de ontwerpers in 
e-health’. De sprekers zijn Robbert Slotman, Floris Vlasveld en Ruud Vendeloo.

Zelfredzaamheid, kwaliteit zorgaanbod, vergrijzing, patiënt centraal, transitie jeugdzorg, bezuinigingen, dementie, besparing zorgkosten, mantelzorg, kanker… Vaak zorgwekkende berichten die ons dagelijks bereiken. Urgente kwesties die dringend om adequate oplossingen vragen. Kan technologie daar in behulpzaam zijn? Wat kunnen ontwerpers daar in betekenen? Maak 10 april kennis met e-health en ontdek wat je eigen bijdrage is aan de zorg en haar omgeving!

Floris Vlasveld

is oprichter van Inspire, een softwarestudio nieuwe stijl. Zijn team en hij maken maatwerk webapplicaties en geavanceerde websites. Het uitdenken, ontwikkelen, lanceren en beheren van innovatieve toepassingen doen zij met een intense focus op opdrachtgevers en hun eindgebruikers.

Ruud Vendeloo

is freelance interactie ontwerper. In alles wat Ruud ontwerpt is de eindgebruiker het belangrijkste uitgangspunt. Op vragen als "Hoe kunnen we deze pagina zo duidelijk mogelijk maken?" of "Zal een gebruiker dit prettig vinden om te gebruiken?" vindt hij graag het antwoord.

Robbert Slotman

is ontwerper en medeoprichter van het e-health platform Jouw Omgeving & vennoot bij de Ruimte ontwerpers, ontwerpt voor digitale media als websites en webapplicaties. In grote en complexe projecten weet hij samen met projectgroepen van gevarieerde samenstelling snel een duidelijke lijn uit te zetten.

Details

Locatie: Kapitaal, Plompetorengracht 4, Utrecht 
Datum: 10 april 2014 
Tijd: vanaf 17.30 uur 
Kosten: € 10,- 
Vrienden van UDesign: gratis entree en 2 consumptiebonnen.

Vriend worden?

Nog geen ‘vriend van UDesign’? Voor € 25,- ben je 5x welkom bij de UDesignCafé’s en ontvang je 2x een consumptiebon per café. Meld je aan als vriend door een mail te sturen naar [masked].


Join or login to comment.

 • Jasper M.

  Heb helaas het eind gemist, maar goeie interactie

  April 10, 2014

 • Robert-Jan H.

  @rjhofhuis: Rol van ontwerpers in e-health is zeer betekenisvol. Helder gepresenteerd vanavond door @FlorisVlasveld @rslotman @ruudvendeloo @udesignnl

  April 10, 2014

 • Orlando S.

  Top als altijd

  1 · April 10, 2014

 • Joke van B.

  Het wordt heel inspirerend, neem je vrienden mee! tot dan!

  April 4, 2014

 • Redactie U.

  Vanwege omstandigheden is UDesigncafe 2, verzet naar donderdag 10 april. We hopen dat jullie er alsnog bij kunnen zijn. Groet!

  March 19, 2014

 • Hugo S.

  I have just started using #UDesigncafé on twitter, unless there is another #tag already, which I am not aware of.

  February 21, 2014

30 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy