addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Google I/O Extended for Designers

Örömmel jelentjük, hogy a Ready, a Kitchen Budapest, a Frontend Meetup Budapest és a UX Budapest közös szervezésében Budapestre hozzuk nektek az idei Google I/O-t.

Design, Develop, Distribute.

Az idei I/O kicsit más lesz. Sokkal nagyobb hangsúlyt kap a design, mint az eddigiekben. Egyszerűen arra gondoltuk, hogy ezt mi sem hagyhatjuk ki, amikor döbbenetes alkotások készülnek itthon is, legyen a platform akár web, mobil, glass vagy smartwatch.

Program:

• 18:00h: Keynote (stream)

• 20:00: Balogh Gábor: Okosóra koncepció és ami mögötte van

• 20:30: Polgár 'rozmy' Péter: HUD repüléshez

• 21:00: Szalóki Róbert (EU Edge): WebComponents: Everything is AWESOME!

• 21:30-tól sörözés és Google I/O stream

• 22:00: What's new in Android (stream)

• 23:00: Cross Platform Design (stream)


A Kitchen Budapestnek a helyszín mellett köszönjük a sör, szörp és pizza támogatást!

__________________________________________________

RSVP

A Meetup Night után most ismét a Frontend Meetuppal közösen szervezünk, így az jelentkezés is nálunk és náluk lehetséges. Ha itt elfogytak már a jegyek, érdemes átnézni odaát is.

__________________________________________________

Az előadásokról

Balogh Gábor: Okosóra koncepció és ami mögötte van

Egy "félresikerült" self-branding történetét osztom meg veletek, amiben lesz szó okosórákról, búvárokról, lestresszelt felhasználókról és kis piros buborékokról. Azt is elmesélem, hogy milyen volt egy nem átlagos péntek délutánom és mik voltak azok a tervezési sarokpontok, amiket kitűztem magamnak. 

Polgár 'rozmy' Péter: HUD repüléshez

Mindenki, aki látta már a Blade Runnert, Star Warst, vagy bonyolódott már bele komolyabb űrcsatákba Imperium Galacticában, tudja jól, milyen a HUD archetípusa. Az utóbbi időben több alkalommal készítettem Google Glassre és az Epson BT200-as szemüvegére user interface-t. Ezekről az élményeimről szeretnék beszámolni, kicsit érintek majd fejlesztési dolgokat is, de alapvetően erről az új típusú élményről lesz szó. Mindkét szemüveg nálam lesz, a prezik után kipróbálhatjátok, megfogdoshatjátok őket.

Szalóki Róbert (EU Edge): WebComponents: Everything is AWESOME!

2013 buzzwordje az MVC, MVVM, MVP, MVVALAMI volt, de idén átvette ezt a szerepet a WebComponents. Az ígérete az, hogy olyan komponenseket készíthetünk, amikből csodálatos dolgokat építhetünk egyszerűen és gyorsan, akár egy wysiwyg szerkesztővel. Majd 2020-ban. Vagy használjuk a Polymert, ami kis döccenőkkel, de megadja a lehetőséget ezekre.

Join or login to comment.

50 went

Our Sponsors

 • Prezi.com

  Organizing, snacks, venue

 • Mito

  Organizing, branding

 • LogMeIn

  Drinks, snacks, venue

 • Fluxon

  Organizing, books, drinks, snacks

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy