addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

User Experience Budapest Message Board › Mai meetup: UXBeer

Mai meetup: UXBeer

Polgár Péter B.
user 11538444
Budapest, HU
Kedves Uxesek,

Ma este találkozunk egy bambira, és beszélgethetünk mindenről, ami UX - mivel foglalkoztok mostanában, milyen kérdések izgatnak, mi a kedvenc módszeretek.

Jó idő esetén a Fogasház Kertben keressetek minket, szép piros feliratok lesznek az asztalunkon. Rossz idő esetén viszont bent leszünk a Fogasházban, a bejárattal szemben lévő teremben, szintén szép piros feliratokkal jelezve.

A helyszínen egy érdekes kísérletet is lefolytatunk: hogyan befolyásolja az elfogyasztott sörök mennyisége az eye-tracking gépek hatékonyságát - keressétek majd meg Vezekényi Nórát.

Ha ma nem tudtok ott lenni, találkozunk a májusi meetup-on, ami a felhasználói tesztelésről fog szólni.

Polgár Péter B.
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy