addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo
This Meetup is cancelled

Rundabordsamtal om innovation inom test

 • to
 • Claremont kontor

  Birger Jarlsgatan 7, Stockholm (map)

  59.333836 18.074581

 • Då det första tillfället blev fullt väldigt fullt så kör vi ett över lunchen också! Claremonts rundabordsamtal är ett forum för utbyte av kunskap mellan ledande personer, företag, myndigheter och verktygsleverantörer inom testområdet.

  Rundabordsamtalet blir vad deltagarna gör det till, det är helt och hållet deltagarnas erfarenheter och intressen som styr vart samtalet tar vägen.

  Claremonts rundabordsamtal en unik möjlighet att ta del av andras erfarenheter, diskutera och knyta relationer med nyckelpersoner på andra företag och myndigheter.

  Denna gången så vill vi gärna diskutera allt som rör innovation inom test. Svårigheter, möjligheter, roller, kompetens, framtiden, ja allt som rör acceptanstest är i fokus under detta samtal. Förbered gärna några frågeställningar som ni har med er till samtalet.

  11:30 - 12:00 Frukostmacka och hej på dig mingel!
  12:00 - 14:00 Vi diskuterar innovation inom test!
  14:00 - Diskussionerna fortsätter i vår Linkedin grupp

  Antalet platser är begränsat till 14st denna gången.

Join or login to comment.

 • Saime M.

  Jag menar förstås alla i familjen:-)

  October 3, 2013

 • Saime M.

  Hoppas alla håller sig friska så jag kan vara med den här gången:-)

  October 3, 2013

Cancelled

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy