addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Teltház!!! SZENTHÁROMSÁG, avagy a támadás három alapvető dimenziója

White Hatters’ Society szakmai ínyencségek egész sorával készül a hazai etikus hacker közösség számára. Alapozásként az első eseményen madárperspektívából tekintünk a témára és a hacker szakma nagy összefüggéseit boncolgatjuk. Gyakoroló etikus hackerek mesélnek arról, hogy a védelmi területek együttműködésének hiányában hogyan jön létre az a „Senki földje” a biztonsági rendszereken, ahová már csak az nem tör be, aki nem akar.

White box, black box módszertanok, kódok, malware detektálási kihívások, zero day dilemmák… Ezekről cikkezik a legtöbbet az etikus hacker közösség. Nem véletlenül. Ugyanakkor mit ér egy tökéletes kód, ha a call centeres kollégák egy-két egyszerű kérdéssel átverhetőek? Vagy mit ér a jól képzett infrastruktúra védelmi személyzet, ha a biztonsági kamerarendszer egyszerűen manipulálható?

Az este témája tehát: Hogyan kell kialakítani az egyes védelmi területek hatékony együttműködését, hogy ne maradjanak rések a biztonsági rendszeren? Mik a leggyakoribb hibák?

Belépőjegy:

2000 Ft

Az esemény résztvevői a helyszínen 5% kedvezménnyel iratkozhatnak be a KÜRT Akadémia Etikus hacker képzésére!

Az este előadói lesznek:

Frész Ferenc
szakmai vezető, etikus hacker képzés, KÜRT Akadémia
ÖSSZEFOGLALÓ

Béki-Nagy Bertalan
etikus hacker
EMBERI ERŐFORRÁS, AVAGY RÉS A PAJZSON

Tulipán Attila
etikus hacker 
FIZIKAI BIZTONSÁG AZ INFORMÁCIÓVÉDELEMBEN

Bogáncs Tamás János 
etikus hacker
IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI RENDSZEREK (SCADA)

Az este jó hangulatáról pedig  Kovács András Péter, a Dumaszínház művésze gondoskodik majd!

 

Join or login to comment.

 • Fazekas B.

  Kedves Péter! Sajnos nem készíthettünk felvételeket az előadásokról, mert érintettek kényes témákat is... Viszont várunk sok szeretettel május 21-én a következő eseményen!!! :)

  May 13, 2013

 • Szabó A.

  Sziasztok. Engem is nagyon érdekel. Örülök hogy lesz.

  1 · April 3, 2013

 • Csaba

  Sziasztok. Én szívesen résztvennék a következő meetupon.

  1 · March 2, 2013

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy