addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Windows Developer Community Oslo Message Board › Windows Phone Developer Community på Facebook

Windows Phone Developer Community på Facebook

Alexander V.
user 8228040
Oslo, NO
Post #: 6
Hei alle sammen.

Nå i ettertid viser deg seg at Facebook ikke var den farsotten mange trodde det skulle være :), og de fleste har også fått seg sin egen Facebook profil.

Jeg og Per Ola har tenkt litt rundt hva vi skal gjøre for å få communityet til å bli mer levende, bedre og større. En av tingene vi har diskutert er å opprette en Facebook side, som vi håper over tid skal kunne erstatte meetup.com siden. Vi kommer til å legge ut informasjon og oppdateringer på både Facebook og Meetup.com en god stund til, for de som enda ikke er på facebook, eller ønsker å like/delta på facebooksiden.

Facebook har alle de elementene vi trenger for å få delt informasjon, arrangementer, link ++ så det føles naturlig å "gå den veien.."

Håper vi ikke tråkker på altfor mange tær med dette! Det skjer masse rundt Windows Phone nå denne høsten og vinteren, så vi håper så mange som mulig blir med over til "the blue side".

Facebooksiden finnes her: http://www.facebook.com/pages/Windows-Phone-Developer-Community/145491218874995­
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy