addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Windows Developer Community Oslo Message Board › Hvilken fremtid har .netcf og WinMo 6.x

Hvilken fremtid har .netcf og WinMo 6.x

Alexander V.
user 8228040
Oslo, NO
Post #: 1
Nå som Microsoft har lansert Windows Phone 7 Series basert på Silverlight og XNA; hva slags fremtid har .NET Compact Framework og Windows Mobile plattformen?

Som de fleste har fått med seg, Windows Phone 7 er enn så lenge en plattform for private sluttbrukere, bortsett fra enkel integrasjon med Exchange, og muligens noe SharePoint. Jeg har endel spørsmål jeg gjerne skulle hatt input på, er det verdt en egen meetup mon tro?  • Hva gjør vi som har jobbet med WinForm løsninger for Windows Mobile 5/6.x, og hvilke konsekvenser vil det få for .netcf?
  • Hva vil skje med Windows Mobile plattformen på industrienheter?
  • Hva gjør produsentene av enheter, f.eks Motorola/Symbol og Intermec?
  • Vil det komme nye versjoner av Windows Mobile for industrienheter som kan nyte godt av WindowsCE 6 med frihet og uten minne og tråd begrensningene som eksisterer i WindowsCE 5?

Hans-Gunnar V.
user 11883087
Oslo, NO
Post #: 1
Dette er spørsmål jeg også stiller meg, omtrent daglig.

For å spinne videre:


  • Vil det f.eks. komme en Phone Professional med alle bells and whistles fra Phone, men uten begrensningene i forhold til native kode og andre begrensninger som gjør det vanskelig å koble til litt ukurrant tilleggsutstyr?
  • Eller, vil man måtte migrere over til Windows CE 6, og da forhåpentligvis med mulighet for å benytte seg av Silverlight og XNA på en åpnere plattform?
  • Hva vil dette bety for bedriftsmarkedet?


Det er jo litt trist hvis man blir forlatt på VS2008, og kun med opsjon om å levere programvare på gamle utgaver av OS-et.
Thore B.
user 10872739
Oslo, NO
Post #: 1
Kanskje denne artikkelen gjør situasjonen litt klarere.

http://www.zdnet.com/...­Thore
Alexander V.
user 8228040
Oslo, NO
Post #: 2
17. Juni annonserte Microsoft veikartet sitt for Windows Embedded 7 og Windows CE. Slik det ser ut så tror jeg dette kan bli en veldig bra industri plattform.

http://agilemobility....­
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy