align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Windows Developer Community Oslo Message Board › Test på en fysisk telefon!

Test på en fysisk telefon!

Ronny G.
user 10923525
Oslo, NO
Post #: 32
Fikk låne SmartPhones telefon i natt for å teste Hangman en siste gang (trodde jeg). Fant da en ny sak som er litt annerledes på telefon (vel faktisk ikke mulig å teste i emulator, men som oppfører seg annerledes enn man kanskje vil forvente).

Så mitt råd er; test app'en din på en ekte telefon, siden du aner ikke hva som kan være litt anerledes. Og kanskje app'n din sklir igjennom testene til MS, og enkelte sluttbrukere får en dårlig opplevelse. Av erfaring...et par "1're" i reviews...er VANSKELIG å snu. For da er det få som vil teste app'n din...og du mister masse muligheter.

Kort hva som var utfordringen ved gårsdagens test:
Dette gjelder primært spill egentlig, for dette var pga. et krav for alle apps som spiller musikk. Da skal man hvis bruker hører på musikk i bakgrunnen når de starter din app, presentere et spørsmål til bruker om de ønsker å pause musikken og høre "din" musikk, eller evt. ikke starte opp din egen musikk.

Problemet viste seg å være at når man sjekker "status" på om bakgrunnsmusikk spiller (noe XNA.Media.MediaPlayer.Check eller noe slikt, sitter ikke med koden foran meg her jeg sitter nå), så STOPPER musikken opp! Jeg måtte derfor legge inn en "resume"-linje rett bak sjekken. I tillegg måtte jeg attpåtil etter å ha gjort en slik sjekk, starte min egen musikk to(!) ganger for å få spillt min musikk (hvis jeg så ønsket).

Når jeg evt. får en utviklertelefon, så kan de som trenger å teste på en telefon teste hos meg. Jeg bor på Etterstad i Oslo...men har ikke fått telefon ennå altså.


BTW
Så en tråd på nettet om at det problemet med at sjekk-på-status stopper musikken, er et problem som oppstår på enkelte testdevices, noen mente at dette ikke er slik på de som kommer i butikken. Men jeg har uansett lagt til en "resume" kommando, siden det ikke skaper problem uansett hvis musikken spiller.
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy