addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Windows Developer Community Oslo Message Board › Push Notification uten broadcast

Push Notification uten broadcast

Terje P.
user 12920243
Vaksdal, NO
Post #: 22
PN baserer seg på en unik URL per applikasjon per mobil så derfor begynte jeg å søke litt etter om det fantes noe støtte for broadcast. Mao slik det er nå må man sende inn en request til oppgitt URL for hver eneste mobil som har bedt om varsling. Broadcast er tydeligvis ikke støttet om det da ikke har skjedd noe nytt siden i sommer. Så da blir det vel å føle seg som spammer for dem som kommer i en slik situasjon at det skal sendes varsling til et stort antall mobiler.
Ronny G.
user 10923525
Oslo, NO
Post #: 42
Jeg har vurdert push notification i et par apps jeg har...men foreløpig har jeg ikke funnet en klar kandidat...nettopp pga det du nevner...kan bli MYE jobb for min server hvis den skal individuelt sende ut meldinger til alle telefoner som subscriber til et-eller-annet.

Skulle likt å hatt begge mulighetene.

F.eks. å kunne lage en "gruppe", og så sende til alle i gruppen med en URL, eller evt. kunne sende til "alle som har app'n".
Ronny G.
user 10923525
Oslo, NO
Post #: 43
Er forøvrig en slags form for "broadcast"-mulighet...hvis man tøyer begrepet "broadcast" og "notification" altså...

Du kan sette opp så telefonen aktivt selv poller hver X. time en webservice/URL du har, og din LiveTile endrer innhold utfra en URL på din server.

Dette er nå verken push eller notification...men broadcast er det iallefall (altså en melding på server, til mange telefoner/brukere).

F.eks hvis kinoene ville ha en "kino"-app, så kunne de hatt en URL som ville svare med et lite ikon med bilde og noe tekst/info for "dagen/ukas topp-premiære" eller noe slikt. Og så sette opp LiveTile til å refreshe mot URL en gang i døgnet.

...men ja...dette er en "smule" på sidelinja av det du snakket om...men er muligens et alternativ for noen scenarioer?Har forøvrig selv mer problemer med at notifications ikke er "guaranteed delivery". At hvis bruker ikke følger med når en notification (ikke LiveTile men notification altså) kommer til telefonen så vil den være lost forever. Burde vært en "notification-boks/hub/app", så alle slike ble liggende til du enten leste de, eller du sa; "forget all".

Men det kommer vel etterhvert
Terje P.
user 12920243
Vaksdal, NO
Post #: 29
Er det bare mulig å sette opp poll x time eller går det også an å si at den f.eks. ikke skal polle nattestid?
Ronny G.
user 10923525
Oslo, NO
Post #: 44
Dessverre kun mulig å si "sjekk hver X time", ikke noen mulighet for at den skal sjekke på visse tider i døgnet osv.
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy