Kontinuerlig kommunikasjon

  • August 23, 2007 · 7:30 PM
  • This location is shown only to members

Da er sommeren over, og Oslo Lean Meetup starter opp igjen med møte den 23. august kl 19:30. Tema for kvelden er prosjektkommunikasjon i smidige prosjekter, foredragsholdere Tom Bang og Anders Haugeto. Anders vil holde en kort introduksjon før Tom står for hovedinnlegget.

Et viktig prinsipp i Lean programvareutvikling er kunnskapsdeling og kommunikasjonsflyt. For å optimalisere dette er man avhengig av å ha mekanismer for å fasilitere god kommunikasjon internt i prosjektet, kommunikasjon med kunde, forskjellige fremgangsmåter i forhold til størrelse på prosjekt/ team etc. Vi får høre om nyttige virkemidler for å få til dette og hvilke utfordringer man står overfor.

Tom er prosjektleder og en av grunnleggerne av konsulentselskapet Bekk. Han har 10 års erfaring som prosjektleder i utviklingsprosjekter og startet sin karriere som systemutvikler. Han har også lang erfaring i roller som teknisk prosjektleder, funksjonell rådgiver og som informasjonsarkitekt, samt 4 års erfaring som smidig prosjektleder og coach. Tom har vært ansvarlig for implementeringen av smidige metoder i BEKK.

Vi gleder oss til å høre hva Tom og Anders har å fortelle og ser frem til nok en fruktbar sesjon der deltakerne deler av sine erfaringer.

Join or login to comment.

Our Sponsors

  • Iterate

    Iterate is paying fees for venues or talks whenever necessary.

People in this
Meetup are also in:

Start something new

We'll help you get a Meetup Group started in about five minutes.

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy