addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Neste uke er Smidig 2011

From: Anders H.
Sent on: Tuesday, November 8, 2011 11:28 AM

Hei alle - her er en melding fra våre venner i Smidigkonferansen:

For femte året på rad arrangerer vi Smidigkonferansen! Norges viktigste konferanse for deg som deltar i eller planlegger å starte med smidig utvikling, eller et smidig it-prosjekt eller bare er interessert i å lære nye teknikker. Møte kolleger og andre fagfolk for å diskutere dine problemstillinger.

Konferansen holdes i Oslo den 14. og 15. november. På Smidig 2011 beholder vi de kjente elementene som lyntaler og open space, men utvider i år med tordentaler (20-minutter), workshops og key notes. Vi håper du vil være med på 2 dager med spennende foredrag, interessante workshops og engasjerende diskusjoner!

Smidigkonferansen bygger på det aktive og inkluderende miljøet i Norge, og vi ønsker ditt bidrag. Foreslå foredrag eller workshops du vil holde, eller delta på konferansen og del dine erfaringer.

Meld deg på, eller foreslå bidrag her: http://smidig2011.no/users/new .

Følg oss gjerne på twitter under @smidig .

Mvh,

Oslo Lean Meetup

på vegne av Smidigkonferansen - http://smidig2011.no

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy