addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Design game engines for the Product Owner Game!

 • Apr 15, 2014 · 6:00 PM
 • ADP

Tijdens play4agile 2014 zijn een aantal Agile Holland leden begonnen met het ontwerpen van een spel om Product Owners te ondersteunen bij het verder ontwikkelen van de vaardigheden en competenties die ze nodig hebben om de beste Product Owner te zijn die ze kunnen zijn.

Om alle kennis die in de agile communcity aanwezig is in dit spel te kunnen opnemen, is er voor gekozen het spel verder crowd-sourcing vorm te geven. Doel is ook om het spel uiteindelijk door middel van crowd-funding op de markt te gaan brengen.

De eerste stap was het bepalen van de leerdoelen. Op een aantal conferenties/ meetings na play4agile zijn er sessies geweest om deze leerdoelen vast te stellen. Er was (en is!) ook de mogelijkheid om via de website leerdoelen toe te voegen en er over te discussieren. Ga voor om de ideeen die tot nu toe naar voren zijn gekomen, en om mee te werken aan de verdere uitwerking van het spel, naar de Product Owner game website.

De volgende stap is om te bepalen in welke spelvorm de leerdoelen het beste tot hun recht zullen komen. Tijdens deze sessie zullen we daar de eerste stappen voor zetten. Verschillende spelvormen zullen vervolgens die avond en de komende weken uitgewerkt en getest gaan worden, waarna er gekozen zal worden voor een van de vormen. 

Het zal een actieve en creatieve avond worden, come join the fun!


Inloop (en eten) vanaf 18:00

De sessie begint rond 18:30 tot 21:00

Join or login to comment.

 • Max W.

  Leuk en leerzaam filmpje over vrijwel alle aspecten die bij de rol van product owner in een agile environment horen, aanrader! http://www.youtube.com/watch?v=502ILHjX9EE

  April 25, 2014

 • Dajo B.

  1 · April 22, 2014

 • Harry N.

  Nice to see how much you can come up with in such a short time

  April 18, 2014

 • Frank

  great to discuss agile with gaming in mind!

  April 16, 2014

 • Joost M.

  For more information please go to: http://www.productownergame.com

  or our Facebook page: https://www.facebook.com/productownergame

  April 16, 2014

 • Anh Doan C.

  Great fun to join and I am happy to participate in brainstorming process of amazing ideas.

  April 16, 2014

 • Rick I.

  Amazing to see how quick you can design a game prototype when you keep the lid on the cooker. Props to the organizers and facilitators. Will be glad to be tapped in and contribute to further efforts

  1 · April 15, 2014

 • Douwe A.

  helaas ivm uitlopen discussiemeeting red ik het niet om erbij te zijn vanavond

  April 15, 2014

 • Robert de W.

  Moet helaas onvoorzien afzeggen op het laatste moment. Sorry!

  April 15, 2014

 • Milan M.

  Love to come, but snowed under with work from work and also work from elsewhere ... :(

  April 14, 2014

 • Dajo B.

  IMPORTANT: Location has changed to: lylantsebaan 1, 2908 LG Capelle aan den IJssel (other office of ADP)

  April 14, 2014

 • Paul F.

  I have an interview in the afternoon so may not be able to make it this time but will try.

  April 14, 2014

 • Anh Doan C.

  Hi all, will it be only in Dutch?

  April 13, 2014

  • Dajo B.

   No, it will also be in English.

   2 · April 13, 2014

 • Mary B.

  Helemaal top onderwerp en aanpak! Ik zou graag een bijdrage leveren.
  Helaas gaat het niet passen in mijn agenda en hoofd. 15 april heb ik een hele dag training (functionaliteiten in Oracle componenten, jammie!) in Utrecht tot ca. 17:30 uur. 16 en 17 april ben ik 1 van de trainers op een scrum / agile foundation training voor mijn collega's bij SVB.

  Waar ik aan zit te denken is om de makers en of uitvoerders de gelegenheid te bieden het spel - in de staat waarin het dan is - op de 'Walk the Talk, Talk the Walk' conferentie in de 2e week van september a.s.als workshop aan de deelnemers aan te bieden.

  Als je over dat laatste méér van wilt weten, hou dan de (social) media in de gaten of berichtjes op de mailinglist/ meet-uplist.

  April 4, 2014

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy