addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Christiaan V.

Location:

Utrecht

Member since:

March 2, 2012

What is your superpower?

Er is niks leuker dan het optimaliseren van teamprocessen door intensieve begeleiding, soft skill training, visievorming en moreelbossting. Ik zie mijzelf echt als een Scrum Coach en hang een sterke mens-gerichte benadering aan waarbij het wetenschappelijke aspect (meten=weten) voor mij erg belangrijk is.

What's your experience with Agile?

Ongeveer 1 jaar, 3 teams. Heb verder een blog over o.a. Scrum: www.christiaanverwijs.nl

What do you plan to learn/explore in this group?

Ik ben heel benieuwd naar ervaringen van anderen met Scrum en de manier(en) waarop zij met uitdagingen en problemen omgaan. Ik zoek vooral inspiratie.

How do you plan to contribute to this group?

Ik wil mijn ervaring inbrengen, uit het bedrijf waar ik werk maar ook uit de werkachtergrond die ik heb als organisatiepsycholoog, bedrijfskundige informaticus en promovendus op het vlak van teammoreel binnen defensie.

Introduction

Freelance Agile coach, Scrum Master and software developer. I specialize in start-ups and small business, but regularly provide coaching and training to larger companies as well.


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in