RE: [opensource-91] an issue with k2 and jce

From: John S.
Sent on: Monday, February 20, 2012 11:09 AM

Take a look at JCE.  You might want have the editor set on Contrast.  If that doesn’t work, give me a call.


John Stevenson

Concepts Atlanta Design


Skype: conceptsatlantadesign




From: [address removed] [mailto:[address removed]] On Behalf Of Michelle Johnston
Sent: Monday, February 20,[masked]:02 AM
To: [address removed]
Subject: [opensource-91] an issue with k2 and jce


Im volunteering with a camp for diabled kids and rebuilding their site for them, however at the moment they are on 1.5 and until i build them a new site its where they are staying lol but I got a panicked email from them that they upgraded jce last night and now k2 is showing them only a blank screen when they try to edit,  they tried going back to mce but it was the same, any ideas?


Michelle Johnston

Please Note: If you hit "REPLY", your message will be sent to everyone on this mailing list ([address removed])
This message was sent by Michelle Johnston ([address removed]) from Joomla! User Group Atlanta.
To learn more about Michelle Johnston, visit his/her member profile
Set my mailing list to email me As they are sent | In one daily email | Don't send me mailing list messages

Meetup, PO Box 4668 #37895 New York, New York[masked] | [address removed]

This email message originally included an attachment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy