addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

BergenRB.3 - RubyMotion og bring your own cabal

  • Apr 16, 2013 · 6:15 PM

Bjørn Arild Mæland starter oss opp med et kort foredrag om å lage iOS apps i Ruby med RubyMotion.

Etter en matbit kjører vi "bring your own cabal" hvor man kan presentere et prosjekt eller en ide man vil hacke på og rekrutere med noen flere. Her satser vi på mye hacking og masse morro.

Agenda:

18:00-18:45 - Intro til RubyMotion

18:45-19:00 - Intro til cabals

19:00-19:30 - Pizza

19:30-21:00 - Bring your own cabal

Join or login to comment.

  • Stein H.

    Interessant å hoppe litt rundt mellom forskjellige ting. Kunne vært mer strukturert, men det er artig uten struktur av og til. Ikke så godt som intro til RubyMotion, men det var heller ikke det som var annonsert som agenda.

    April 16, 2013

11 went

Our Sponsors

  • Sixty AS

    Location, facilities, Wi-fi and some grub.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy