addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Bitcoin dinner

Tre restauranger har nyligen börjat acceptera bitcoin i Årsta vilket vi förstås måste fira och uppmuntra. Två av dem ligger nära varandra, så vi börjar med Sushibar Satzuma kl 18 för de som gillar sushi. Sedan går vi vidare till Valla Restaurang & Pizzeria runt 19-tiden och möter upp med de som föredrar varma rätter, öl, vin med mera.

Satzuma kommer man enklast till med buss, hållplats Årsta Torg. Korsa rondellen och fortsätt förbi ICA tills du har Satzuma på höger sida. Vilken buss som är bäst beror på varifrån du åker så det är bara att söka på http://sl.se/.

Om du kommer direkt till Valla Restaurang så är det istället hållplats Valla Torg. Obs! Tvärbanan är avstängd så det är ersättningsbuss 22B som gäller från exempelvis Liljeholmen, Årstaberg eller Gullmarsplan. Bara att söka på http://sl.se/ så ska det inte vara några problem.

Båda restaurangerna är förstås också utplacerade på http://coinmap.org/.

Välkomna!
/Adam 
[masked]

PS. Om ni inte har möjlighet att komma den här gången så är det en ny träff redan på måndag då vi kör Satoshi Square på Dionysos (http://www.meetup.com/stockholm-satoshi-square/events/192375072/).

Join or login to comment.

  • Adam N.

    Nu är vi på uteserveringen på Valla Restaurang

    2 · July 19, 2014

9 went

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy