align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfullheartglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Riving av vegg og maling i YG6

 • Apr 21, 2013 · 12:00 PM

Vi skal rive en vegg og fortsette maling i YG6. Kan du bidra? Jeg er tilgjengelig på[masked] 472.

Join or login to comment.

 • Jens Chr B.

  Kommer innom med barna en tur. Har sjekket gulv-belegget og dette er vanlig vinyl (295/m2) som de har på Teppeland. Skal vi ha dette de på det som blir til møterom, slik at det blir likt som det andre?

  April 21, 2013

 • Peter P.

  Jag sikter på ca 10:30 - 11:00
  Jag tar med tillhenger så vi får kastet søppel (vegg)
  Vi har 4 gardin trapper.

  April 20, 2013

 • Håvard E.

  Vi fikk gjort mesteparten av rivearbeidet på lørdag, men vi har en del sparkling/maling som må gjøres. Det blir veldig bra der nede. :)

  April 20, 2013

 • Thomas W.

  Jeg kan være med noen timer på søndagen. Husker ikke om jeg har nevnt dette før, men ifølge noen håndverkere jeg kjenner er det Smart Club som gjelder hvis man skal kjøpe billig maling som ikke er dårlig. Også kan det være verdt å kjøpe enten Jotun Sens eller Butinox Green Room, selv om de er litt dyrere enn andre malinger. De er veldig gode å jobbe med; altså mindre kladding og søl og et penere resultat. I tillegg gasser den ikke av noe skadelig eller ubehagelig hverken under påføring eller etterpå. Så slipper vi å sitte i kjip malingslukt de første ukene. Også er dekkpapir på gulvet bedre enn dekkplast; mye lettere å håndtere.

  Skal jeg forresten ta med gardintrapp?

  April 19, 2013

  • Erik K.

   Vi kan også stikke på flugger. Obos medlemmer ( meg ) får 20% og har jeg brukt til hele leiligheten min med veldig god erfaring.

   April 19, 2013

  • Erik K.

   Flugger veggmaling koster rett over 600 per 10liter.

   April 19, 2013

10 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy