addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Åpen kveld på Bitraf

MERK: Bitrafs e-postliste melder du deg på her.

 

Som i fjor holder vi åpen kveld på Bitraf!

Er du nysgjerrig på hva et Hackerspace er og hva man gjør der? Denne kvelden holder Bitraf åpent hus og alle er velkommen til å komme innom og hilse på. Hvis du har lurt på hvordan 3D printere, Arduino og Rasperry PI virker, er dette kvelden for deg. Medlemmene på Bitraf driver med ting som elektronikk, 3D modellering, digital kunst, utvikling av dataspill og apps til mobiltelefoner. I tillegg er Bitraf på dagtid et kontor-felleskap med ledige plasser og godt arbeidsmiljø!

Det blir grilling (etter førstemann til mølla-prinsippet) så kom gjerne rett fra jobb. Ta med venner og bekjente og besøk Oslos største Hackerspace!

Join or login to comment.

35 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy