addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Robotkveld med NorBot

  • May 15, 2014 · 6:00 PM

Ønsker du å være med å lage, vise eller se på roboter så bli med på robotkveld med oss! Her vil du treffe flere som driver med dette, enten du ønsker å delta i et miljø eller bare er nysgjerrig. Ingen forkunnskaper behøves, både erfarne og uerfarne er velkommen :-)

Denne kvelden er først og fremst å bli kjent, vi har ellers byggekvelder hver uke for mer intensiv jobbing. NorBot er en liten gruppe robotentusiaster med forankring i BitRaf. Vi har et aktivt miljø rundt bygging av små roboter, for tiden "sumo-roboter" (autonome, 10x10cm)

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy