addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

3D Printer weekend

 • Sep 6, 2014 · 11:00 AM

Er du nysgjerrig på 3D-printing, så besøk Oslo's største Hackerspace denne helgen. I samarbeid med reprap.no arrangerer vi vårt syvende 3DP-treff. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Stikk innom, se på printerne og prat med folk som har erfaring!

Som forrige gang satser vi på å kombinere fremvisning av egne printere med diskusjoner, bygging og mekking. Denne gangen tar vi det over to dager og setter av Lørdag til fremvisning/treff og Søndag til mekking, bygging og print-off.

Treff (Lørdag)

Her kan man lære om prosessen, se forskjellige printere jobbe, diskutere erfaringer, få råd / tips og mye mer. Det kommer til å være flere eksempler på utprintede gjenstander også, slik at du kan ta og føle på det som blir printet ut.

Forrige gang fikk vi en første titt på en MakiBox-printer. Du kan regne med å få se Bitraf's to Ultimakere i aksjon, og flere andre printere. Meld deg på, så vet vi hvor mange som kommer. Har du egen printer - ta den gjerne med!

Bygging / mekking (Søndag)

Har du lyst til å bygge din egen maskin, finn ut hva du vil bygge og bli med? Har du et printer-byggeprosjekt som aldri ble ferdig eller en printer som ikke virker, ta den med så kan du få hjelp slik at du får printeren din opp og gå! Det bygges stadig vekk printere på Bitraf, men treffet er en sjeldent god anledning til å få hjelp fra folk som har erfaring.

Det vil være folk fra Bitraf tilstede fra kl 11-19, men det er mulig det er folk her lenger enn det også. For å finne fram til Bitraf, sjekk kartet på bitraf.no. Det ligger i våre nye lokaler i Youngs Gate 6, rett på nedsiden av Youngstorget.

Velkommen til Bitraf!

 

Join or login to comment.

 • Jon N.

  Tusler ned med min PrintrBot Jr. Må få montert autoleveling-proben på den, samt RPi for å kjøre OctoPrint.

  September 6, 2014

  • Jens Chr B.

   Vi er her! Mer enn 20 innom allerede. I dag har vi en M2, Ordbot, flere Printrbot'er + div reprap'er i huset.

   September 6, 2014

55 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy