Spillutviklingskveld­

 • March 13, 2012 · 6:00 PM

Vil du kode, tegne eller designe spill? Vi møtes på Bitraf en gang i uken for å jobbe i grupper med å lage spill. Hvert prosjekt varer i 4 uker før vi lager nye grupper og begynner på nytt.

 

http://bitraf.no/arrangementer/spillutviklingskveld

Join or login to comment.

 • Håvard C.

  det var fett

  March 14, 2012

 • Marius B.

  Seems to be shaping up! I will be back :)

  March 14, 2012

 • Rikke J.

  Fest!

  March 14, 2012

 • Håvard E.

  A good number of people showed, which were divided in three groups; every group having at least one artist and dev. We proceed by meeting on Tuesdays for the next four weeks, and expect to see three new games by then.

  In summary, a lot of friendly faces showed up including several from the game industry.

  March 14, 2012

 • Odin Hørthe O.

  For ein ekstremt bra start! Ein haug med folk, og alle gruppene kom godt i gang. Eg vart med som synsar i alle saman, som sjølvsagt er totalt juks, men eg fekk det no til likevel.

  I gruppa til Matias hadde me ein prototype av spelet sitt på rekordkort tid og både papir- og datateikna mockup for å senda til grafikaren som måtte gå tidleg. Me har allereie tenkt masse på balansering og detaljar. Det vert bra.

  På gruppa til Morten hadde me ville idèar, og på slutten av dagen: eit gjennomarbeida designdokument, seks herlege karakterar, tidleg kodestart på ein server-komponent og to spinnane 3d-boksar på iPad. Truleg det mest komplekse prosjektet, og med flest folk på gruppa.

  Gruppa til Håvard Espeland sleit me med manglande maskinvare, men gfx kom i mellomtida godt i gang med 3d sofa og herleg flott tidleg konseptskisse. Etter ein heil del improvisering og ein lånt netbook med feil OS hadde me likevel spinning av modeller i eit 3D-rom, som er ein sentral del av spelet.

  Mao: A+!

  March 14, 2012

 • Carl-Erik K.

  Litt overlapp? http://www.meetup.com/Game-Developers-Oslo/events/53660822/

  Virker som om det er veldig sammenfallende interesser :-)

  March 10, 2012

20 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Imagine having a community behind you

Get started Learn more
Henry

I decided to start Reno Motorcycle Riders Group because I wanted to be part of a group of people who enjoyed my passion... I was excited and nervous. Our group has grown by leaps and bounds. I never thought it would be this big.

Henry, started Reno Motorcycle Riders

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy