addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

GAME JAM: Ludum Dare 25

GAME JAM: OH YEAH

Ludum Dare (latin: "å gi et spill") er en online-arrangert spillutviklingshelg, hvor man konkurrerer i å lage spill på 48 timer på et gitt tema stemt fram av deltakerne.

Som ved Ludum Dare 23 og 24 er Bitraf åpent for alle som vil være med, og inngang er som vanlig gratis. De som er gira kan møtes på Bitraf, framfor å sitte hjemme alene og svette over kompilatoren. Her kan det brainstormes og syntax error forsvinner på null komma niks, og vi kan dele tips og triks og playteste spill i hytt og pine. Det er åpent for alle, og inngang er gratis.

Her er noe av det som ble laget av Bitrafinister under forrige Ludum Dare:

http://www.ludumdare.com/compo/ludum-dare-24/?action=preview&uid=11931

http://www.ludumdare.com/compo/ludum-dare-24/?action=preview&uid=11316

Det finnes to varianter av utfordringen:

Ludum Dare: Compo
du er med i konkurransen hvor du kan vinne heder og ære om du blir stemt frem av internett som beste spill. du må lage alt selv! Alle assets, bilder, lyder, alt av programmering, alt må være laget av en person. Dette er den orginale Ludum Dare.

Ludum Dare: Jam

Her kan du danne et team for å få laget et spill. Denne formen har også en tidsfrist på 72 timer istedet for 48. Dette for å gi litt mer slingringsmonn.

Konkurransen starter 03:00 natt til lørdag, norsk tid, og Bitraf åpner 09:00. Konkurransen slutter 03:00 natt til mandag, så vi i Europa får altså fordelen av at vi ikke behøver å sove to hele netter under konkurransen. :-)

Det finnes mer beskrivelse av hvordan Ludum Dare fungerer på http://www.ludumdare.com/compo/rules/

Join or login to comment.

5 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy