addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Lær å lodde (workshop)

Vi har etter hvert holdt en del Arduino-kurs på Bitraf. Hva gjør du når du vil gjøre prosjektet ditt litt mer permanent enn et breadboard? Du lodder det til et kretskort så klart. Kan du ikke lodde, eller ønsker tips til hvordan du gjøre det er dette byggekvelden for deg! Kurset er som vanlig gratis og åpent for alle som vil lære lodding.

I denne workshop'en kan du lære alt det grunnleggende om lodding mens du lager ditt eget prosjekt. Ta med prosjektet ditt og loddebolt. Har du ikke loddebolt? Mangler du et morsomt prosjekt å lage? Vi har løsningen på det også!

Start-sett for lodding

Vi har kjøpt inn 12 rimelige start-sett som deltakerne kan kjøpe. Hvert sett har en 30W loddebolt, litt loddetinn, tinn-suger, tupp-renser og litt "lodde-veke". Prisen på settet er 249 kr.

Har du ikke et eget prosjekt, men vil ha noe å øve på? Vi har to fine sett du kan begynne med. Det ene er et lite hukommelses-spill som heter Simon Says.

Simon Says kit

Spillet er i praksis en hel liten Arduino. Settet er av solid SparkFun-kvalitet og blir et resultat som både er gøy å vise frem og å leke med i etterkant.

Spillet koster det samme som lodde-settet, 249.-

8x8 RED LED kit

Hvis du allerede er i gang med Arduino, er kanskje det andre settet vi har kjøpt inn en morsom ting. Det er et rimelig sett som gjør det lett å legge til en 8x8 LED Matrise i elektronikk-prosjektene dine.

Synes du det blir for lite med bare 8x8? Da kan du kjøpe flere og sette de på rekke for å lage et lengre display. Hvert sett koster 45.- 

 

Join or login to comment.

 • Håvard E.

  Husk at vi holder byggekveld hver torsdag. Bli med å bygge noe fra grunnen av - helt fra kretskort til programvare! Det er bare å komme innom.

  January 17, 2013

 • Trygve L.

  Heisann!

  I kveld er det lodde-workshop!

  Litt informasjon:
  * Hvis det er noen som ikke kan allikevel så er det fint om dere oppdaterer statusen så vi vet sånn ca hvor mange som kommer.
  * Ta med cash til betaling, vi har ikke kortautomat.
  * Hvis dere ikke finner frem så ring meg på[masked]

  January 17, 2013

15 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy