addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

budapest.NET #2

Gyertek, találkozzunk!

Tudj meg minél többet a legújabb technológiákról. 

Reiter István (Microsoft) : Introduction to social login

Bevezetés az OAuth2 alapú hitelesítésbe: megmutatjuk, hogy egész pontosan mi történik a Login with Facebook gomb megnyomása után.


Szabó Sándor (LogMeIn)  : Social login in practice

Manapság egyre több weboldalon tudunk Facebook, Microsoft vagy Google azonosítónkkal belépni. Megmutatjuk hogyan lehet OAuth2 hitelesítési lehetőséggel kibővíteni egy ASP.NET alapú weboldalt, és megvizsgáljuk, hogy milyen kérdések merülhetnek fel, illetve hogyan lehet ezeket megoldani (ami a tutorial videókból kimaradt ). 


Fehér Zsolt (LogMeIn) : NuGet inhouse solutions

A NuGet egy csomagkezelő rendszer mely jellemzően .NET komponensek kezelésére használható. Megmutatjuk, hogy hogyan hoztunk létre egy NuGetre épülő rendszert a belső infrastruktúra komponenseink terjesztésére, megnézzük a megvalósítás során felmerült problémákat és az ezen problémákra kidolgozott megoldásainkat.


A meetup nyelve magyar.

Az előadások után kötetlen beszélgetés, étel-ital.

Join or login to comment.

 • László S.

  Helyenként néhány kódsor szemléltetés képen jó lett volna, de talán legközelebb :)

  November 14, 2013

  • Turóczy A.

   Köszi az észrevételt! Teljesen jogos! Legközelebb erre jobban figyelünk!
   Attila

   November 18, 2013

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy