addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Márciusi JavaScript Meetup

This meetup event is hungarian speaking.


1) Szász Tibor (CloudDeck): Processing.js a gyakorlatban

Azt hiszem nem túlzás vizuális jQuery-nek hívni a Processinget. Ezen az elöadáson szeretném bemutatni ennek a remek keretrendszernek a javascriptes portját, müködését, elönyeit, használati eseteit.

2) Béres Máté (ChemAxon): Egy Backbone.js projekt

Egy eredetileg PHP-ben írt "statikus" webalkalmazáson végzett
ráncfelvarráson keresztül szeretném bemutatni a backbone.js-t. Az új verzióban a hangsúlyt áttesszük a kliensoldalra, a PHP pedig csak a webszervizekért lesz felelös. Wireframe-ezés, a szükséges szervizek definiálása, design, sitebuild és javascript fejlesztés, ebben a sorrendben.

3) Salomváry Márton: Modularizált JavaScript, AMD és RequireJS 

Merre tart a világ a böngészökben használt JavaScript kód modularizálása terén? Újrafelhasználás, egységbe zárás, függöségkezelés, tesztelhetöség. Ezeket a témákat fogom röviden körüljárni és bemutatom a RequireJS nevü eszközt.


Az eseményen való részvétel ingyenes, pizzát a Virtual Call Center Kft. biztosít a számunkra, köszönjük!

Ha van valamilyen témád és szívesen jelentkeznél elöadónak, vedd fel felünk a kapcsolatot!

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy