addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

BudapestJS Message Board › Budapest JavaScript Unmeetup

Budapest JavaScript Unmeetup

Török G.
user 4975233
Budapest, HU
Szevasztok!

Tavaly március óta havi rendszerességel került megrendezésre Budapesten a budapest.js meetup. Az elmúlt 17 találkozó alkalmával aktív közösséggé­ formálódott a meetup közönsége. Több helyszínt, több meetup formát is kipóbáltunk, igyekeztünk azt a műfajt megtalálni, amire a leginkább vevők vagytok, ami leginkább az eredeti célkitűzésü­nket szolgálja: tanuljunk egymástól, minden hónapban egyszer próbáld ki, milyen, amikor negyven másik munkatársad van, akikkel a próblémá­id megoszthatod.

Ennek szellemében jelentem, hogy megújul a meetup. A jövőben nem lesz kijelölt szervezők függvénye a meetup. Ezentúl bárki szervezhet meetupot, a teljes közösség számára elérhetővé tesszük ezt a meetup.com által kínált funkciót. Ha van egy témád, ne várd meg, míg a szervezők meghirdetik az eseményt, küldd be, adj neki egy dátumot, és toborozz tagokat. Minden segítséget megadunk, a Prezi.com irodája a jövőben is helyszíne tud lenni a meetupoknak, ha megfelel nektek, ennek intézésé­t továbbra is segítjük, de más helyek foglalásában is számíthattok ránk.

Bármilyen ötletet, visszajelzést szívesen fogadunk.

Ki szervezi az első unmeetupot? :)

--
Gábor
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy