BudapestJS Message Board › Kedden bp.js meetup

Kedden bp.js meetup

Török G.
user 4975233
Budapest, HU
Sziasztok,

Három gyors tény.

  • Ne felejtsétek, hogy kedden (március 30.) este 7-kor találkozunk a Colabsban az elso budapest.js-en. Aki mégsem tud ott lenni, legyen szíves állítson az RSVP-jén, hogy másoknak helyet adjon.
  • Kaptunk három példányt Crockford The Good Parts könyvébol tjp (PicFog) önzetlen felajánlásából. Köszönjük!
  • Hirdettünk egy nyereményjátékot. 5 pucér slide-ért cserébe adunk egy könyvet. Idáig még senki nem jelentkezett. Ezek szerint vagy mindenkinek megvan a Good Parts vagy senkinek nem kell. Elobbi esetben örülünk, utóbbi esetben szomorúak vagyunk.


Várunk mindenkit sok szeretettel, kellemes hétvégét!
A PicFog büszkén támogatja a budapest.js meetupot
2010. március 24. London, Budapest

A londoni központú PicFog valós ideju képkereso korszeru szakirodalommal, Douglas Crockford: Javascript: The Good Parts címu könyvének három példányával támogatja a március 30-ai Budapest.js JavaScript meetupot. "Kiugrok a borömbol örömömben!" - lelkendezett Tóth János Pál, a PicFog vezérigazgatója. "Ez a könyv megváltoztatta a gondolkodásomat és olyan ajtókat nyitott ki, amirol nem is álmodhattam. Most itt a lehetoség, hogy ezt az örömöt átadjam a budapest.js résztvevoinek." Elmondta, "a könyv sok jó ötletet adott a PicFog képkereso fejlesztéséhez is - minden javascript fejleszto könyvespolcán ott a helye."

Tóth János Pálról
Angliában élo magyar front-end fejleszto és vezérigazgató.
Szabadidejében internetet dézsmál.
http://rugozat.tjp.hu...­
http://twitter.com/ru...­

A PicFogról
A PicFog valós ideju képkereso - az internetre feltöltött képeket mutatja, amint azokat feltöltik. A nézo választhat, hogy csak bizonyos keresoszó vagy helyszín alapján keresi-e a képeket. Rendkívül hasznos rendkívüli események közvetítésére.
http://picfog.com/...­
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy