addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Holnap DB meetup, jövő héten villámelőadások

From: Nádudvari G.
Sent on: Tuesday, April 22, 2014 9:15 PM

Sziasztok!

Faludi Bence jelezte, hogy a holnapi DB meetupon (http://www.meetup.com/Budapest-Database-Meetup/events/178044682/) számotokra is érdekes téma lesz a New Relic-kel kapcsolatban.

Jövő hétre pedig még mindig várom a lelkes előadókat, és mivel eddig még nem sokan jelentkeztek, ezért ha valaki úgy gondolja, egyszerűsített játékszabályokkal is részt vehet, mint előadó. Az előadások hossza továbbra is szigorúan 5 perc, de a slide-ok száma és az egy slide-ra jutó időre nincs megkötés. Csak annyit kérek, hogy jelezzétek, melyik kategóriában szeretnétek majd indulni.

Természetesen lesz egy "hagyományos" előadónk is nem hagyományos témával: Mavridisz Vaszilisz a Python .NET-es kapcsolatait fogja felvillantani nekünk.

Üdv,

Gyuri

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy