addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

budapest.py Message Board › Figyelemfelkeltő targy

Figyelemfelkeltő targy

Nádudvari G.
reedcourty
Budapest, HU
Sziasztok!

A budapest.py meetup csoport rendhagyó helyzet összefoglalóját olvassátok.

A meetupokról

Mint azt láthattátok felkerültek a 2014-es év várható meetup alkalmai. A változás jogát természetesen minden esetben fenntartjuk, de így talán egyszerűbb megtervezni a külföldi utakat, nyaralást, projekt határidőket, ZH és vizsgaidőpontokat. :)

Az összejövetelek helyszíne (első néhány alkalommal biztosan) a Pulilab Kft. főhadiszállása lesz, ezúttal is köszönet érte.

Következő meetup

Első meetupunk február végén lesz, de ehhez előadókra is szükség lenne. Ha bárki úgy érzi, hogy van valami érdekes témája, amit előadna, vagy van olyan téma, ami érdekli és ismer is olyan valakit, aki ezzel foglalkozik, akkor ne habozzon megkeresni engem (reedcourty@gmail.com)!

Szeretnénk keretet adni az előadásoknak, hogy több idő maradjon az azt követő beszélgetésekre. Ezért jobban odafigyelünk arra, hogy egy előadó max. 15 percet beszéljen, és a kérdéseket is igyekszünk majd 5 percbe sűríteni, hiszen később egy-két sör mellett személyesen is meg lehet vitatni a homályos részeket.

Hackathon

Idén szeretnénk egy hackathont szervezni a nyár elején/végén, amelynek még nincs kiforrott koncepciója. Ezzel kapcsolatban szintén várjuk az ötleteket, témákat!

Write The Docs EU konferencia

Idén Budapest ad otthont a Write The Docs EU nevű konferenciának (http://conf.writethed....­­). A rendezvény ideje március 31 – április 1, amelyre sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, akár előadóként is (http://conf.writethed....­­) (A jelentkezési határidő ugyan már lejárt, de ha valaki ég a vágytól, hogy megmutassa magát, akkor dobjon nekem egy e-mailt és továbbítom az egyik fő szervezőnek.)

Köszi, hogy elolvastad! :)

Tl;dr arcoknak:

2014. minden páros hónapjának utolsó szerdáján budapest.py meetup.

Dobj egy e-mailt nekem (reedcourty@gmail.com) a következő meetupra tartogatott előadás ötleteddel, vagy ismerősöd elérhetőségével, akiről tudod, hogy szívesen előadna!

Nyár környékén hackathon, ezzel kapcsolatos ötleteidet a reedcourty@gmail.com-ra várjuk.

Write The Docs EU konferencia, 2014.03.31. - 04-01. (http://conf.writethed....­­) Ha szeretnél előadó lenni, akkor keress meg!


Tl;dr in english:

On every last Wednesday of the even-numbered months of 2014 it's budapest.py meetup!

Drop me an e-mail (reedcourty@gmail.com) if you have any idea for the next meeutp or if you know someone who would be happy to hold a presentation!

In summer, a Hackathon is going to be held! If you have any thoughts, ideas, please send them to me (reedcourty@gmail.com)!

Write The Docs EU conference: 31 March – 01 April 2014
http://conf.writethed....­­
In case you would like to be a presenter, send me an e-mail!

Thank you for your time! :)
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy