addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

budapest.py Message Board › budapest.py 2014/04

budapest.py 2014/04

Nádudvari G.
reedcourty
Budapest, HU
Sziasztok!

2014. április 30-án 19:00-kor kezdődik a következő összejövetelünk és ahogy arról az előző alkalommal szó volt, ezúttal nemcsak hagyományos, hanem lightning talk előadások is hallhatóak lesznek. Ehhez viszont szükség van előadókra is! :)

Aki úgy érzi, hogy 5 percben szívesen elmesélné Pythonnal kapcsolatos történetét, projektjét, az ne habozzon, jelentkezzen nálam a reedcourty@gmail.com címen!

Az előadásoknak meg kell felelnie a következő formai követelménynek: egy előadás 5 perces, 15 slide-ból áll és minden slide-ról 20 másodpercet lehet beszélni. A slide-ok automatikusan (vagy általam :P) 20 másodpercenként léptetődnek, az előadónak erre befolyása nem lesz. A 15 diában a nyitó és záró slide is szerepel.

Mivel sokan szavaztatok előadástémákra (http://tricider.com/brainstorming/1SYj5­ címen még mindig megtehetitek és új ötlettel is elő lehet állni), ezért akár az ott felsorolt témák közül is lehet választani.

Az este végén a résztvevők az általuk legjobbra értékelt 3 előadásra szavazhatnak, és a legtöbb szavazatot kapott előadó jutalomban részesül.

A lightning talk előadások slide-jainak beérkezési határideje 2014. április 27. 23:59. Kérek mindenkit, hogy PDF formátumban küldje el nekem az előadását! A határidőtől függetlenül nyugodtan jelezhetitek előadói szándékotokat korábban is, ezzel is megkönnyítve a szervezési munkálatokat.
Üdv,
Gyuri
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy