align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

budapest.py Message Board › Phyton fejlesztot keresunk gen technologiai kutato/fejleszto csapatba

Phyton fejlesztot keresunk gen technologiai kutato/fejleszto csapatba

Adamis L.
user 67479392
Budapest, HU
Post #: 1
Sziasztok,

Programozot keresunk gen technologiai kutato/fejleszto csapatba.

Elso sorban egy web alapu alkalmazas fejlesztesehez, de mas a kutatast segito feladatok is elofordulhatnak. Magat az alkalmazast Pythonban szeretnenk de analitikus szegmensekhez valoszinuleg c, c++, vagy java is kellhet, pl Matlab forditasnal. Az alkalmazas laboratoriumi munkafolyamatokat tamogat es laboratoriumi eredmenyeket analizal.

Mi egy kicsi biotechnologiai ceg vagyunk, frissen alakult es a projekt meg kiserleti stadiumban van. Pesten a 13. keruletben van a labor.

A megfelelo embert szeretnenk megtalalni, ezert a munka ido, hely, es a szerzodes formaja valamelyest fexibilis. A projekt 6 honapra van tervezve de utana is folyamatos fejlesztesek lesznek.

Hivjatok ha erdekel:
Adamis Lukács
+36204310112
luke.adamis@gmail.com
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy