addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

budapest.rb június

  • Jun 18, 2009 · 7:00 PM
  • This location is shown only to members

Most új helyen lesz a meetup, a nemrég nyílt CoLaBs irodájában, ami a város szívében található. Fent látható a pontos cím. Az elõzõ alkalomhoz hasonlóan egy elõadás és Lightning Talkok lesznek.


  • Hárdi János: (Findworks Hungary): JRuby on AppEngine - Az erõ legyen veled A 2009 márciusának végén elérhetõvé tett AppEngine/Java SaaS "stack" kiváló lehetõséget nyújt a JVM-re építõ nyelvek számára, hogy a Google infrastruktúrájára építve automatikusan skálázódó környezetben mûködjenek. Az elõadásban igyekszem megmutatni a Ruby nyelv lehetõségeit ebben a környezetben egy példaalkalmazás segítségével.

Lightning Talkokhoz jelentkezõket várunk. Már van egy-kettõ, de még fér be több is. És ne feledjétek, hogy
minden elõadó GitHub matricát kap.

Join or login to comment.

9 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy