addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Budapest Data Science Meetup Message Board › csütörtöki előadások

csütörtöki előadások

Árpád T.
torzsokarpad
Budapest, HU
Kedves Adatbányászok,

 

Íme a csütörtöki program:


1. MySQL-től a Hadoop-ig, avagy adatkezelés és elemzés a Prezinél
A házigazda prezi színeiben Petróczi Attila és Tóth Zoltán beszél arról, hogy milyen eszközökkel és módszerekkel küzd meg egy magyar webes startup az exponeciálisan növekvő adatmennyiséggel.

 

2. Kővári Attila beszél az adatvizualizációról, lesz online demó Microsoft eszközökkel.

 

3. Pásztor Dávid előadásának címe Lead Scoring: megjósolom kiből lesz vásárlód, és egy MiniCRM alapokon megvalósított ügyfélérték előrejelzést mutat be.

 

Az előadásokon kívül szeretnék egy nagyon fontos témát megbeszélni: mit szólnátok hozzá, ha angolul folytatnánk a meetupozást és nemzetközi előadókat is hívnánk. Gondolkozzatok rajta, vitassuk meg a meetupon, aztán szavazzunk online.

 

Gyertek!

 

Üdv

 

Törzsök Árpád
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy