addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Gyorsítók és inkubátorok - Business Espresso

Államilag támogatott, önálló, konzorciumi? MINDEGY. A lényeg, hogy a te technológiádat sikerre segítsék. De kik és mit csinálnak inkubáció címszó alatt? Megnézünk szervezeteket, amelyek a vállalkozó és/vagy a projekt érdekei mentén gyorsítanak, erősítenek, okosítanak valamiért cserébe. Az október közepi Gazella/ATI döntés után nálunk lépnek színre először így, együtt, ennyien.

Előadóink - jól látod, Akkreditált Technológiai Inkubátor (ATI) címet nyert programok képviseletében is érkeznek, szóval készülj fel nekik is kérdésekkel:

Valner Sabie - DigitalFactory.vc (ATI)

Málnay Barnabás - AVEC

Hild Imre - iCatapult.co (ATI)

Kádas Péter - Startupdate.hu

Szandrocha Kamilla - Aquincum Institute of Technology (ATI) 

Chris Farkas - ACME Labs (ATI)

Találkozz reggeli mellett azokkal, akik tudják, hogy az üzletet nem lehet elég korán kezdeni. Építs új kapcsolatokat és tanulj, cserélj tapasztalatokat.

Ébresztő beszélgetés után érdemi networking.

Helyet, kávét, rágcsálnivalót érkezési sorrend alapján tudunk biztosítani. Belépő: 1.500 HUF, amit teljes egészében a közösségre, vagyis rátok költünk.

Ha jelentkezel, gondold komolyan, és ne késs. Köszönjük.

Join or login to comment.

 • Levente P.

  Nagyon jó és színvonalas esemény volt, köszönet a szervezőknek!
  Sajnos a vége előtt távoznom kellett, és egy két dolgot még igazán megkérdeztem volna az előadóktól. Lesz még olyan meetup vagy esemény a közeljövőben, ahol nagyobb számban elérhetőek lesznek?

  1 · October 31, 2013

  • Agnes Hűvös (CARSONGREY K.

   Levente, igen és nem - decemberre tervezünk egy második felvonást más előadókkal, de ugyanebben a témában (és azt reméljük, hogy a mai gárda elvegyül majd a tömegben). Ugyanakkor azt vállalom, hogy ha írsz egy e-mailt a [masked]-ra, én megpróbálom feltenni a kérdést nekik, és ha van értelme, akkor blogban megírjuk a Http://megoldasmost.hu Tudást ingyen menüpontja alatt.

   October 31, 2013

  • Levente P.

   Köszönöm, megkísérlem élőben dec. 5-én :)

   November 6, 2013

 • Agnes Hűvös (CARSONGREY K.

  Sziasztok,

  ígértük nektek, hogy tudósítunk a Runway Budapest[masked] fantázianevű startupos szakmapolitikai konferenciáról. Az első szösszenetet itt találjátok: https://www.facebook.com/BusinessMeetup
  (és tervezünk még két hasonlót)

  a további, kevésbé pikírt gondolatok pedig hamarosan jönnek a Megoldás.Most blogján (http://megoldasmost.hu/blogunk). Szólok, ha érdemes megnézni :)

  November 6, 2013

 • Monori G.

  Rapid, közvetlen, fókuszált rendezvény volt. Külön köszönet az előadóknak a világos válaszokért! - a sokszor kérdező ember :)

  1 · November 1, 2013

 • Szabolcs 'Sabie' V.

  Szuper volt ennyi okos emberrel találkozni, köszönöm! Ha bármely kérdés még maradt, akkor keress a [masked] címen. (Az általános kérdések, nem a ránk vonatkozóak, a hasznosabbak.) Baráti üdv, Szabi

  PS Márton segítségét köszönve és megismételve: mondjatok itt véleményt direktben a partnerséget kereső kormányzatnak: https://www.surveymonkey.com/s/startupfelmeres

  1 · October 31, 2013

 • Vértes M.

  A reggel említett startupfelmérés ahol elmondhatjátok a véleményeteket közvetlenül az államnak.
  https://www.surveymonkey.com/s/startupfelmeres

  1 · October 31, 2013

 • Károly S.

  Koszonom, hasznos osszejovetel volt ismet!

  1 · October 31, 2013

 • Képes P.

  Jó volt, köszi, hogy összehoztátok az előadókat egy helyre!

  1 · October 31, 2013

 • bujatt

  Kicsit hosszúra nyúlt - ami reggel nem mindegy :)

  October 31, 2013

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy