addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Design-intenzív vállalkozások 2. - Design Hét Budapest 2013

A BusinessMeetup második olyan esti találkozója, ahol a manufaktúra, a sorozatgyártás, a művészet és a MEGVALÓSÍTÁS találkoznak.Hogyan készül egy kifinomult, nőies, letisztult márka? - Balogh Petra - artepcollection


Vágó Réka neve úgyis rávesz, hogy benézz hozzánk, mert amellett, hogy a nagyvárosok legjobb cipői is miatta kopognak, rengeteget tanulhatsz tőle.

Minden varrót, varrónőt, grafikust, illusztrátort, cipészt, táskászt, 3D-nyomtatgatót, szóval minden alkotót és főleg az internettől akár függetlenül működő vállalkozásban is gondolkodókat várunk.

Látókörtágítás, új szempontok, gyakorlat!

A belépő 1.000.- Forint, amit teljes egészében a közösségre, vagyis rátok költünk. Illetve a rozéfröccsre, amivel megkínálunk.

Adunk, nem eladunk.

Join or login to comment.

 • A former member
  A former member

  a mailben ict/internet/appstore a helyszínen divat...ez egy kicsit megzavart ugyanakkor jól éreztem magam :)

  October 3, 2013

 • A former member
  A former member

  megvan! :)

  2 · October 2, 2013

 • A former member
  A former member

  Gozsduban hol?

  October 2, 2013

 • Mária J.

  Várhatok egy rövid összefoglalót az esemény után?

  October 2, 2013

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy