addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Gyorsítók és Inkubátorok 2. felvonás

Vannak, akik októberben tűntek fel, vannak, akik régebben tolják, vannak vadiúj szereplők. Kik és mit csinálnak inkubáció címszó alatt? Megnézzük még egyszer, mélyebben, kritikusabban. Többen inkubálnak, de nem mindenki inkubátor.

Meghívottak:

• Moha Ház

• Startup Sprinter

• NESsT

• H13

• Rajk Inkubátor

• Életpálya Alapítvány

Kérdésirányított kerekasztal.

Ha októberben velünk reggeliztél, gyere - hogy ne pontokat láss, hanem vonalakat. Ha nem jöttél akkor, most mindenképpen itt a helyed.

Nézd meg az előző képeit és értékelését itt: Gyorsítók és Inkubátorok 1.

Államilag támogatott, önálló, konzorciumi? MINDEGY. A lényeg, hogy a te technológiádat sikerre segítsék. Megnéztünk szervezeteket, amelyek a vállalkozó és/vagy a projekt érdekei mentén gyorsítanak, erősítenek, okosítanak valamiért cserébe.

Találkozz reggeli mellett azokkal, akik tudják, hogy az üzletet nem lehet elég korán kezdeni. Építs új kapcsolatokat és tanulj, cserélj tapasztalatokat.

Ébresztő beszélgetés után érdemi networking.

Helyet, gyorsan elkészülő kávét, rágcsálnivalót érkezési sorrend alapján tudunk biztosítani. Belépő: 1.500 HUF, amit teljes egészében a közösségre, vagyis rátok költünk.

Ha jelentkezel, gondold komolyan, és ne késs. Köszönjük.

Join or login to comment.

  • Mazsi

    Kedvesek és kíváncsiak voltak a résztvevők

    December 5, 2013

  • Várhegyi T.

    Elnézést, hogy nem értem oda, de menet közben esett be valami fontos.

    December 5, 2013

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy