addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Szerződések, ügyvédek, ellenőrzések - Business Espresso

Találkozz reggeli mellett azokkal, akik tudják, hogy az üzletet nem lehet elég korán kezdeni. Építs új kapcsolatokat és tanulj, cserélj tapasztalatokat. Ébresztő beszélgetés után érdemi networking.

Dr. Pajor Dávid - A gazdasági társaság jogszerű működése nem csak azon múlik, hogy nem teszünk semmit, ami törvénybe ütköző, hanem első sorban azon, hogy olyan belső rendet alakítunk ki magunk körül, ami a jogszabályoknak megfelelő működést tesz lehetővé/követel meg, így külön odafigyelés nélkül is automatikusan helyesen fogunk cselekedni a mindennapi szituációkban. 

Varga Miklós az iLandGuide bevezetésében részt vett amerikai közjegyző - Hogyan lépjünk be az USA piacára? Jogi folyamatok és egyéb lépések (találmányi, szabadalmi, franchise és license tennivalók) ajánlott sorrendje és sebessége.


Belépő: 1.000 Forint, amit teljes egészében a közösségre, vagyis rátok költünk.

Végre megnyitott a H13 büféje, így friss kávét, és meleg pogácsát egyre rövidebb sorbanállással kapsz a pultnál.

Ha jelentkezel, gondold komolyan, és ne késs. Köszönjük.

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy